tirsdag den 30. september 2014

Tirsdag d. 30. september



The golden circle tour

Vi blev hentet af bussen kl. 9 og første stop var ved det gamle alting. Det var en utrolig regnfuld tur, men meget spændende og flot. Turen ved dette stop bestod af en gåtur rundt i naturen, hvor man kunne se hvor de havde mødtes i gamle dage for at tage beslutninger, nemlig ved det gamle alting. Vi gik ’’gennem’’ bjergene, over floder og op og ned ad små stier.

Efter første stop, gik turen videre i bus til Gejserne. Her gik vi rundt iblandt flere gejsere, hvor en af dem var meget stor og gik i udbrud i tide og utide. Man blev meget forskrækket, men speciel var den. Naturen omkring gejserne var rigtig flot, og præget af mange bjerge. Her sluttede vi af med burger og pommes frites i deres tilhørende café, efterfuldt af kage.

Det sidste stop i the golden circle var Gyllfoss. Det store overdådige vandfald med smuk omkring liggende natur. Man kunne komme helt tæt på vandfaldet, så tæt at man blev våd fra den stærke strøm, der sprøjtede støvregn op. Ved Gyllfoss var der også mulighed for at shoppe souvenirer, som mange andre steder vi har besøgt. Det har de fleste benyttet sig af, og fået købt nogle fine ting, til sig selv, men også til gaver


Matine, Mathias og Signe

  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar